top of page

My Site 1 Group

Public·13 members

Blesk 4 _VERIFIED_

V dnešní době už má v podstatě každý smartphone fotoaparát a blesk, respektive LED přisvícení. Některé telefony, jako třeba Huawei P20 Pro, mají LED dokonce dvoutónovou, takže se už nestane, že fotografované osoby postihne efekt červených očí a navíc budou mít i přirozenější odstín pleti.

Blesk 4

Denně vidím a potkávám mnoho lidí, kteří blesk na telefonu používají špatně a zbytečně si kazí výslednou fotku. Přitom ono použít blesk správně není ve výsledku vůbec složité. Stačí, když dodržíte jediné: blesk na telefonu vůbec nepoužívejte... Hned teď běžte do nastavení a zakažte telefonu jej používat. Až na výjimky bude vždy fotografie vyfocená bez použití LED vypadat lépe než s ní. Můžete si to ozkoušet sami, nebo se podívat na obrázky níže, kde je stejná fotka s bleskem a bez.

Samozřejmě, použití blesku si umím představit v situaci, kdy je opravdová tma a vy potřebujete daný objekt vyfotit. Sice určitě nepořídíte hezkou fotku, ale ne vždy vám jde čistě jen o to.

Základná sada zábleskových svetiel Digitalis je určená pre profesionálnych aj amatérskych a hobby fotografov, študentov fotografie, grafiky a reklamy alebo pre firemné produktové fotoštúdiá. Všetky blesky Digitalis majú aktívne chladenie a rádiový prijímač v cene.

Základná rada zábleskových svetiel Digitalis je určená pre profesionálnych, amatérskych a hobby fotografov, študentov fotografie, reklamných grafikov, alebo pre firemné produktové fotoštúdiá. Všetky blesky Digitalis majú aktívne chladenie a rádiový prijímač v cene.

Dobrý den, mám tento mobil asi 3 měsíce. Vždy jsem měla u přední kamery ikonu besku a tu jsem mohla zap. vyp. nebo nastavit automaticky. Předevčírem mi tato ikona zmizela, jinde v nastavení také není a tak absolutně nemohu používat přední blesk. Co teď s tím. Přední kamera se takto stává nepoužitelná.

Pořiďte si vybraný fotoaparát nebo videokameru Canon spolu s objektivem, zaregistrujte produkty na stránce akce a získejte zpět až 27 000 Kč! Canon EOS 5D Mark IV tělo. Bez ohledu na to, co právě fotografujete, můžete se spolehnout na nekompromisní kvalitu snímků a naprosto profesionální výkon. Dopřejte si to nejlepší: blesku rychlé ostření Dual-pixel AF, vysoké rozlišení 4K video, FullHD až 120fps 61 AF bodů, Wifi konektivita, GPS, dotykový LCD a odolnost proti vodě a prachu 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page